Arnhemseweg 208
7335EH Apeldoorn
06-46993424

Wij zijn gespecialiseerd in het bespannen van tennis-, badminton- en squashrackets. Na analyse van je spel en achtergrond stellen wij samen de ideale bespanning samen!

Wanneer is een bespanning aan vervanging toe?
Bij hevige slijtage te zien aan overmatige rafels aan de snaar waardoor je snel door de kern van de snaar zult slaan. Bij een te lage spanning of flexibiliteit van de snaar. Je merkt dat je meer inspanning moet leveren om dezelfde balversnelling te bereiken en je heeft minder precisie bij het plaatsen van de bal. Denk hierbij ook aan het voorkomen van een eventuele armblessure. Bij normaal gebruik is het raadzaam om een racket twee keer per jaar opnieuw te laten bespannen. Eén keer per tennisseizoen (zomer en winter). Hiermee haal je meer tennisplezier uit je racket!

Hulp bij de keuze van een nieuwe bespanning?
Je kunt altijd contact met ons opnemen of langs komen voor passend advies. Dit advies is afhankelijk van je speelstijl, de stijfheid van het racket en flexibiliteit van de snaar. Wat vindt je het belangrijkst; de levensduur van de snaar of de speelkwaliteit? Dit is belangrijk voor de keuze van de dikte van de snaar. Wij hebben snaren van verschillende merken, van conventionele monofile snaren via moderne multifile snaren met ribbon-technologie en slijtvaste coating tot darmbespanning. Het racket is altijd binnen 24 uur klaar. Bel even voor je langskomt en dan kan je er meestal zelfs op wachten.

Wie bespant je racket?
Ieder racket wordt altijd met de grootste zorg behandeld door de specialisten van Racketsport Nederland. Na een grondige reiniging en inspectie van het frame en de tubings zal je racket weer als nieuw aanvoelen.

Kosten?
Je kunt een racket bij ons laten bespannen vanaf €16,50 en dat is inclusief de snaar. Voor een overzicht van de verschillende snaren en de bijbehorende prijs hebben we een overzicht voor je gemaakt.


tag-iconUitstekende service megaphone-iconVakkundig advies clock-iconOok op afspraak

© 2015 Racketsport Nederland